Resurser för att lösa kodknäckarspel och logiska pussel

By | januari 12, 2019

Har du fastnat på ett logiskt pussel? Letar du efter verktyg för kryptoanalys, kodknäckning eller dekryptering?

Boxentriq inkluderar nu en samling med resurser för att lösa logiska pussel, kodknäckarspel, geocaching myster, CTF:er, escape room-spel, eller till och med Cicada 3301 utmaningar. Dessa resurser är naturligtvis också användbara för själva Boxentriq-spelet.

Även om verktyg naturligtvis kan vara till stor hjälp, så finns det ett uttryck: “A fool with a tool is still only a fool”. Logiska pussel av hög kvalitet kan inte lösas endast med hjälp av verktyg. Det är dina hjärnceller och kreativitet som gäller. Verktygen är bara där för att du skall kunna utforska dina ideer.

Boxentriq: en utmaning utöver det vanliga

Här kommer du direkt till samlingen med resurser för kodknäckare.