Ny inspelning till stöd för Föreningen Smith-Magenis Syndrom och Barncancerfonden

By | januari 29, 2016

Nu har jag precis släppt ytterligare en inspelning på Spotify: ”Wedding Day at Troldhaugen” av Edvard Grieg. Han är en av mina favoriter bland nordiska kompositörer och detta är ett av hans allra bästa pianostycken. När jag spelar stycket kan jag inte undvika att tänka på dansande troll. I mitten av stycken blir trollen trötta och då övergår stycket till ett lugnt och lyriskt parti. Sedan vaknar trollen till igen…

Denna inspelning har jag gjort till stöd för Föreningen Smith-Magenis Syndrom och Barncancerfonden

Om du har Spotify, så följ mig gärna där. För varje följare jag får till och med februari 2016 så skänker jag 2 kr till Barncancerfonden. Jag sätter en gräns på högst 5000 kr (någonstans behöver jag sätta en gräns).

Dessutom skänker jag 100% av mina royaltyintäkter under 2016 för ”Wedding Day at Troldhaugen” till Föreningen Smith-Magenis Syndrom. Spotify betalar för varje gång någon lyssnar på inspelningen, så varje gång du lyssnar stödjer du föreningen.

I Sverige finns cirka 20 familjer som har ett barn med denna mycket sällsynta diagnos. Familjer som har barn med Smith-Magenis Syndrom har en mycket svår situation och behöver all hjälp de kan få. Föreningen Smith-Magenis Syndrom finns till för att stödja dessa familjer. Föreningen finns också till för att sprida kunskap om syndromet och nå ut till familjer som har feldiagnosticerade barn.

Föreningen Smith-Magenis Syndrom Sällsynta Dagen 2016

I år är det skottår och då är det ”Sällsynta Dagen” den 29 februari – en dag när det Sällsynta blir vanligt. Visst skulle det vara en fantastisk present till behövande barn och familjer om det blir många som följer mig på Spotify och lyssnar på denna inspelning!