Jag presenterar på Microsoft TechDays 2014

By | oktober 13, 2014

Jag kommer att presentera SQL Server 2014 In-Memory OLTP på Microsoft TechDays i Stockholm 19-20 november på Kistamässan. In-Memory OLTP är en av de största nyheterna i SQL Server 2014. Denna funktionalitet ger helt nya möjligheter att bygga högpresterande databaser, men det finns en hel del saker att ta hänsyn till. Denna presentation går igenom In-Memory OLTP från både utvecklar- och adminperspektiv. Det blir också demo av några exempel och hur mycket snabbare de går med hjälp av In-Memory OLTP.

Microsoft TechDays är Sveriges största konferens inom Microsoft-teknologi, med cirka 2000 deltagare senaste åren. Där finns också många andra intressanta och duktiga talare som jag varmt kan rekommendera. Hoppas vi ses!

Microsoft TechDays 2014