Azure Online Seminarium

By | oktober 13, 2014

Molnet växer hela tiden. Många företag funderar inte på om utan hur de skall kunna använda molnet för att skapa och köra bättre tjänster. Men samtidigt är inte molnet endast en knapp som man trycker på och så är man där. Man behöver kunskap om vilka tjänster som finns och hur man använder dem på ett bra sätt.

Med Azure Online Seminarium vill vi skapa en bra överblick av Microsofts moln, Microsoft Azure. En överblick av olika tjänster, via hur man bygger enligt en molnarkitektur till frågor om kostnader.

Dessa seminarier kommer att sändas live via Microsoft Lync, en gång i veckan, torsdagar 12.00-13.00, ifrån den 2 oktober. Under sessionen kommer man naturligtvis ha möjlighet att ställa frågor till talarna. Dessa kommer också att spelas in för dem som inte kan vara med.

Jag kommer att presentera Azure SQL Databaser den 6:e november kl 12-13. Detta är ett onlineseminarium så du kan delta oavsett var du befinner dig, bara du har en dator med uppkoppling.

Klicka här för program och anmälan.

What is Microsoft Azure SQL Databases?